Rólunk

Acélszerkezet-gyártó üzemünkben csarnokok gyártásával és kivitelezésével, ezen túlmenően generál kivitelezéssel foglalkozunk, melyet időnként kiegészít egyéb lakatos szerkezetek gyártása, különböző technológiai berendezések, acél nyílászárók (kapuk, mozgó térelválasztók) beszerelése, elkészítése is. Az évek során tapasztalatokkal, széleskörű kapcsolat-rendszerrel bővültünk, szakmai hátterünk igen széles skálán mozog, szinte minden területet lefed.

Dinamikus csapatunk folyamatos kapacitással áll megrendelőink rendelkezésére. Irodánk Gödöllőn található, ahol komplett tervező,- és szakember gárdával valósítjuk meg beruházóink igényeit. Gyártócsarnokunkban speciális hegesztőgépekkel, korszerű célszerszámokkal készítjük el a szerkezeteket. Rendelkezünk a csarnokok kivitelezéséhez szükséges minden eszközzel.

Ipari vagy mezőgazdasági csarnokra van szüksége?
Az Acélszerkezet Technika megépíti Önnek!

Főleg ipari,- és mezőgazdasági csarnokok, tárolók, továbbá állattartó telepek és kisüzemek építésével, korszerűsítésével foglalkozunk. Vállaljuk teljes projektek lebonyolítását a tervezéstől kezdve, az alapok, szerkezetek állításán keresztül az ipari padlók és kerítés rendszerek elkészítésén túl a kulcsátadásig. Cégünkben a dolgozói létszám, az adott időszakokban folyó munkáktól függően változik, de az állandó csapat 18-20 fő.

A cég profilját folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk az adott piaci folyamatoknak megfelelően. Sikerességünket mi sem indokolja jobban, minthogy a kezdetektől folyamatos növekedést tudunk felmutatni, megrendeléseink száma ütemesen növekszik. Munkánk során törekszünk a technológiai folyamatok optimalizálására, a szerkezetek gazdaságos kialakítására és a költséghatékony kivitelezésre. Az itt dolgozó szakemberek évtizedes munkatapasztalatokkal rendelkeznek, így sokszor a beruházókkal történő első megbeszélések során kialakul a megfelelő koncepció, ezáltal rövidítve le az előkészítési, tervezési folyamatokat.

Több megrendelőnk tért már vissza, a hasznos munkakapcsolat és a pályázatoknál nyújtott hatékony segítség miatt. Büszkén mondhatjuk a jelenlegi piaci körülmények között is, hogy elégedettek és optimisták vagyunk.


Bővül, fejlődik vállalkozása? Profi csarnok kivitelezés!

Bővül, fejlődik vállalkozása? Profi csarnok kivitelezés!Manapság egyre több nagyobb vállalkozás él a csarnok kivitelezés lehetőségével, ugyanis ezek a létesítmények számos előnnyel rendelkeznek, ráadásul pár hónap alatt fel is építhetők. Ha vállalkozása rohamosan fejlődik és tovább szeretne terjeszkedni, tágas és masszív raktárépületet szeretne fenntartani, keressen minket bizalommal csarnok kivitelezésért!

A csarnok építés terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, munkavégzésünk során a maximalizmusra törekszünk, ezért csakis minőségi alapanyagokkal és korszerű technológiát alkalmazva dolgozunk. Ahhoz, hogy rövid idő alatt kivitelezhessük a csarnokot, részletes terveket készítünk mind az épületről, mind a munkafázisokról, melyekről folyamatosan tájékoztatjuk a megrendelőt, így semmilyen váratlan kiadás és kellemetlen meglepetés nem érheti.

Ha már megtalálta azt a területet, ami megfelel igényeinek a csarnok kivitelezéséhez, keressen minket elérhetőségeinken! A terepszemle után részletes árajánlatot küldünk Önnek, és ha elfogadja, rövidesen elkezdjük a munkálatokat!


Miért döntsön acélszerkezet gyártás szolgáltatásunk mellett?

Miért döntsön acélszerkezet gyártás szolgáltatásunk mellett?Nagyobb csarnokok építése során elengedhetetlen alkotóelemeknek számítanak az acélszerkezetek, ugyanis ezek biztosítják a létesítmények masszivitását, strapabíróságát. Ahhoz, hogy ezt a funkciót betöltsék az elemek, szakértőkre kell bízni az acélszerkezetek gyártását!

Ha minket választ az acélszerkezetek gyártásához, garantáljuk, hogy nem fog csalódni sem a szolgáltatás, sem az elemek minőségében. Mivel tapasztalt szakemberekként tisztában vagyunk azzal, hogy az acélszerkezetek mennyire fontos szerepet töltenek be egy épületben, csakis megbízható, korróziómentes alapanyagokból dolgozunk, így ügyfeleink mindenképp hosszú távú befektetésként tekinthetnek acélszerkezet gyártás szolgáltatásunkra.

A gyártás során természetesen az Ön igényei lesznek előtérbe helyezve, azonban mielőtt megvalósításra kerülnének az elemek, kollégáink átnézik a terveket, csakis ezután történik meg a tényleges gyártás, így válnak minden szempontból tökéletessé a szerkezetek. Forduljon hozzánk bizalommal acélszerkezet gyártásért!


Csarnok építésre van szükség? Bízza profikra!

Csarnok építésre van szükség? Bízza profikra!Sok helyen úgy alakítják ki a termelésre, gyártásra szánt épületet, hogy abban helyet kap egyszerre a gyártórész, valamint a raktár is. Ez nagyon előnyös kialakítás, és ahol megtehetik, érdemes ebben gondolkodni, hiszen sok problémától megkímélhetjük magunkat. Amennyiben Ön is így szeretné üzemét, gyárát, műhelyét kialakítani, keressen meg minket bizalommal Segítünk abban, hogy olyan legyen az épület amilyennek megálmodta.

Csarnok építésre van szüksége? Fontolja meg, hogy a bérléssel szemben nem előnyösebb-e egy olyan épület kivitelezése, ami teljesen az igényeihez igazodik, már a tervezésénél! Mi ezzel kapcsolatosan nyújtunk megrendelőinknek minőségi szolgáltatásokat: csarnok építést vállalunk a tervezéstől a kulcs átadásáig.

Ön felveszi velünk a kapcsolatot, megosztja velünk azt, hogy mire van szüksége, csapatunk pedig azonnal megkezdi a projekt kivitelezését. Az általunk épített csarnokokban akkora területen és olyan elrendezésben jut hely a műhelynek és a raktárnak, ahogyan Ön szeretné. Az időtálló, szívós acélszerkezet alatt ideális helyszínt alakíthat ki minden munkafolyamatnak!

Megadott elérhetőségeinken kérhet árajánlatot!


Csarnoképítés: Az ideális mezőgazdasági épület acélszerkezetből készül!

Csarnoképítés: Az ideális mezőgazdasági épület acélszerkezetből készül!Dinamikus, hozzáértő csapatra van szüksége csarnoképítéshez? Cégünk acélszerkezetek gyártásával foglalkozik, ezen belül pedig csarnokok kivitelezésével is. Csapatunk magasan képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberekből áll, akik minden megbízást teljes erőbedobással valósítanak meg.

Acélszerkezetekből sok minden épülhet, többek között tehénfarmon szükséges tejcsarnok is. Egy új épület kivitelezése hosszú időt vesz igénybe, ami hátráltathatja az addig megszokott ütemben folyó munkát. Az acélszerkezetek alkalmazásával azonban nagyon gyorsan megvalósítható a csarnoképítés, ráadásul kedvező áron kivitelezhető. Tejcsarnok esetében is ideális megoldás, mert igazán ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, erős, időtálló szerkezet, amiből olyan csarnok építhető, amilyenre szükség van.

Forduljon hozzánk bizalommal, és segítünk az Ön elképzeléseit is maximálisa megvalósítani, ha új mezőgazdasági épületről van szó! Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot csarnoképítésre!


Mire kell figyelni a fémszerkezetek kivitelezésekor?

Mire kell figyelni a fémszerkezetek kivitelezésekor?Ahhoz, hogy egy hatalmas raktár vagy csarnok éveken keresztül masszív és strapabíró legyen, elengedhetetlenek a különböző fémszerkezetek, azonban ezen elemek gyártásakor jó pár befolyásoló tényezőre oda kell figyelni, mivel csakis így tudják biztosítani az épületek megfelelő szerkezetét.

A fémszerkezetek gyártásakor az első és legfontosabb az alapanyag kiválasztása, ugyanis a silány minőségű fémből készült elemek rendkívül hamar feladják a harcot a különböző külső tényezőkkel szemben, vagyis a szóban forgó épület nem válik biztonságossá, így súlyos balesetek is bekövetkezhetnek. Azt sem szabad a véletlenre bízni, hogy a fémszerkezetek milyen technológiával kerülnek legyártásra. Ilyenkor a szakemberek a legkorszerűbb technikát alkalmazzák és gondos, precíz munkával állítják elő a csarnokokhoz szükséges elemeket.

Amennyiben színvonalas fémszerkezetekre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg speciális igényeit szakértőinkkel!


Miért van szükség géptárolóra?

Miért van szükség géptárolóra?Vitathatatlan, hogy a különböző munkaeszközök és nagyobb gépek csakis akkor tudják megőrizni hibátlan műszaki állapotukat hosszú éveken át, ha megfelelő környezetben tárolják azokat a szakemberek. A robosztusabb munkagépek tárolásához pedig nagy és gyakran speciális adottságokkal rendelkező géptárolóra van szükség.

A géptárolók, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, a különböző méretű munkagépek megfelelő tárolásáról gondoskodnak, így sem az időjárási tényezők, sem egyéb, külső fizikai hatások nem tehetnek kárt a gépekben. Ezáltal hosszú távú megoldásként tekinthet a géptárolókra, ráadásul a berendezések javíttatásával is csak ritkán kell így foglalkoznia.

A géptárolók rugalmasan alakíthatóak, így olyan helyiségre tehet szert, amilyenre valójában szükség van az adott szakterületen jellemző gépek számának, méreteinek megfelelően.

Tapasztalja meg Ön is a géptárolók előnyeit, valósítsa meg velünk elképzeléseit, ehhez pedig bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!


A csarnok kivitelezés nem csak a mezőgazdaság területén lehet jó ötlet!

A sportpályák többnyire szabad ég alatt található területek, amik nem rendelkeznek fedett résszel, mivel a sportcsarnokok építése igen költséges beruházás. De enélkül is létre lehet hozni fedett sportpályákat, például csarnok kivitelezéssel!

Az acélszerkezetes csarnokok számos előnnyel rendelkeznek egy hagyományos sportcsarnokhoz képest; az egyik ilyen az alacsonyabb költség, hiszen az épület tulajdonképpen egy acélszerkezet. Egy acélszerkezetű csarnok kivitelezése gazdaságos és költséghatékony beruházás, ami ráadásul sokkal rövidebb időt is vesz igénybe. Az acélszerkezetes csarnokok elemeit már előre elkészítjük modern technológiával felszerelt gyártóüzemünkben, így azokat elég a helyszínen összeszerelni. Az új, fedett sportpálya ennek köszönhetően akár egy nap alatt is elkészülhet! Ugye meggyőzően hangzik?

Keressen fel minket megadott elérhetőségeinken, és rendeljen tőlünk csarnok kivitelezést! Nem csak mezőgazdasági épületek, illetve raktárak, de sportpályák esetén is kifizetődő megoldás egy acélszerkezetes csarnok!


Az acélszerkezet és az időjárás

A mezőgazdaság területén szükség van olyan strapabíró és sokoldalú épületekre, amelyekre hosszú távon lehet számítani. Szerencsére ma már van miből választani, mert a fejlődő technológia lehetővé teszi, hogy modern alapanyagokat és korszerű épületeket kivitelezzenek.

Raktár, tojóház, szénatároló, műhely vagy istálló? Ezek régebben fából, téglából és egyéb alapanyagokból készültek, amiken nyomot hagyott az időjárás. Az acélszerkezetű épületek ezekhez képest jóval sokoldalúbbak, és a megfelelő eljárások által tartósabbak is.

Szeretne olyan mezőgazdasági épületeket használni, amik igazán időtállóak, sokoldalúak és rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkeznek? Keressen minket bizalommal, és válassza az acélszerkezetes csarnokokat! Gyorsan elkészülnek, költséghatékonyak és nem árt nekik a napfény, az eső, a sár, vagy a jégeső sem; masszív, erős anyaguknak köszönhetően nem fog ki rajtuk az időjárás.

Amennyiben érdekli ajánlatunk, csak vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot acélszerkezetes csarnokra!


Acélszerkezet gyártás rövid határidővel, modern szolgáltatás keretein belül!

Acélszerkezet gyártás rövid határidővel, modern szolgáltatás keretein belül! Ahhoz, hogy bármilyen épület rövid határidővel megvalósuljon, szükséges, hogy a munkálatokban résztvevő üzleti partnerek, alapanyagot biztosító cégek is alkalmazkodjanak a határozott és gyors tempóhoz. Ha Önnek acélszerkezetekre van szüksége bármilyen létesítményhez rövid határidővel, nem kell tovább kutatnia ezért, hiszen jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy nélkülözhetetlen épületelemekről van szó, acélszerkezet gyártás szolgáltatásunk rendkívül rugalmas és gyors, ennek köszönhetően az építkezéssel járó munkálatok zavartalan ütemben folytatódhatnak anélkül, hogy alapanyagra kellene várniuk az építkezésen dolgozó szakembereknek.

Természetesen nemcsak az évek tapasztalatainak köszönhető a rövid határidő, hanem modern eszközeiknek is, így, ha minket választ, megtapasztalhatja, hogy milyen a 21. században az acélszerkezet gyártás.

Acélszerkezet gyártás kapcsán felmerülő kérdéseivel és igényeivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Milyen tényezőkre kell figyelni fémszerkezet gyártás során?

Milyen tényezőkre kell figyelni fémszerkezet gyártás során?A fémszerkezetek rendkívül fontos szerepet töltenek be a különböző épülettípusok esetében, ezért gyártásukat nem lehet a véletlenre bízni. A kérdés az, hogy mely tényezők befolyásolják igazán a fémszerkezet gyártás végeredményét?

A fémszerkezet gyártás sikerét elsősorban a felhasznált alapanyag befolyásolja. Értelemszerűen, ha edzett és strapabíró alapanyagból kerül legyártásra az elem, a végeredmény is ellenálló lesz, olyan szerkezet, amire hosszú távon lehet számítani. Természetesen az alapanyag mellett számít az alkalmazott technológia is a fémszerkezet gyártás esetében. Mivel az ügyfelek gyakran speciális és összetett elképzeléseket szeretnének megvalósítani, ehhez szükséges alkalmazkodni, ezt pedig csakis modern és megbízható gépekkel, eszközparkkal lehet megvalósítani.

Ha további kérdése lenne a fémszerkezet gyártással kapcsolatban, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Partnereink

Rólunk

Updated on 2018-04-06T06:58:41+00:00, by janos.mayer.