Rólunk

Acélszerkezet-gyártó üzemünkben csarnokok gyártásával és kivitelezésével, ezen túlmenően generál kivitelezéssel foglalkozunk, melyet időnként kiegészít egyéb lakatos szerkezetek gyártása, különböző technológiai berendezések, acél nyílászárók (kapuk, mozgó térelválasztók) beszerelése, elkészítése is. Az évek során tapasztalatokkal, széleskörű kapcsolat-rendszerrel bővültünk, szakmai hátterünk igen széles skálán mozog, szinte minden területet lefed.

Dinamikus csapatunk folyamatos kapacitással áll megrendelőink rendelkezésére. Irodánk Gödöllőn található, ahol komplett tervező,- és szakember gárdával valósítjuk meg beruházóink igényeit. Gyártócsarnokunkban speciális hegesztőgépekkel, korszerű célszerszámokkal készítjük el a szerkezeteket. Rendelkezünk a csarnokok kivitelezéséhez szükséges minden eszközzel.

Ipari vagy mezőgazdasági csarnokra van szüksége?
Az Acélszerkezet Technika megépíti Önnek!

Főleg ipari,- és mezőgazdasági csarnokok, tárolók, továbbá állattartó telepek és kisüzemek építésével, korszerűsítésével foglalkozunk. Vállaljuk teljes projektek lebonyolítását a tervezéstől kezdve, az alapok, szerkezetek állításán keresztül az ipari padlók és kerítés rendszerek elkészítésén túl a kulcsátadásig. Cégünkben a dolgozói létszám, az adott időszakokban folyó munkáktól függően változik, de az állandó csapat 18-20 fő.

A cég profilját folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk az adott piaci folyamatoknak megfelelően. Sikerességünket mi sem indokolja jobban, minthogy a kezdetektől folyamatos növekedést tudunk felmutatni, megrendeléseink száma ütemesen növekszik. Munkánk során törekszünk a technológiai folyamatok optimalizálására, a szerkezetek gazdaságos kialakítására és a költséghatékony kivitelezésre. Az itt dolgozó szakemberek évtizedes munkatapasztalatokkal rendelkeznek, így sokszor a beruházókkal történő első megbeszélések során kialakul a megfelelő koncepció, ezáltal rövidítve le az előkészítési, tervezési folyamatokat.

Több megrendelőnk tért már vissza, a hasznos munkakapcsolat és a pályázatoknál nyújtott hatékony segítség miatt. Büszkén mondhatjuk a jelenlegi piaci körülmények között is, hogy elégedettek és optimisták vagyunk.


Acélszerkezet gyártása: miért éri meg?

acélszerkezet-gyártás

Acélszerkezet-gyártásra számos esetben lehet szükség, de a leggyakrabban raktárak és ipari, illetve mezőgazdasági létesítmények kapcsán merül fel a megrendelésük lehetősége. Számos más esetben is érdemes azonban acélszerkezetes épület mellett dönteni, hiszen a közhiedelemmel ellentétben ezek nem huzatos és fűthetetlen épületek; akár üzletek, irodák, sőt, lakások is kialakíthatóak bennük.

Az acélszerkezetek gyártásának hatalmas előnye, hogy egy épület kevesebb idő alatt és alacsonyabb költségkerettel is kivitelezhető ezzel a módszerrel. A legtöbb esetben az építkezések sokáig tartanak, és ha a addig egy másik épületet kell bérelni, akkor folyamatosan nagy összegeket kell elkölteni. Ezzel szemben az acélszerkezetek gyártása jobb megoldás, mivel gyorsabb kivitelezést tesz lehetővé, ami a köztes megoldás idejét is lerövidíti. Az acélszerkezet bármikor könnyen bővíthető, változtatható, korszerűsíthető, kiváló teherbírású, hosszú ideig megbízható. Az acélszerkezetek gyártása a modern anyagoknak és a fejlett technológiának köszönhetően az egyik legjobb megoldás, ha valamilyen épületre van szükség.

Cégünk vállalja az acélszerkezetek gyártását tartós és időtálló csarnokok építéséhez, modern és speciális berendezések segítségével. Kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, hogy ne kelljen aggódnia annak lehetősége miatt, hogy a szélsőséges időjárási körülmények károsíthatják az épületet. Ha ránk bízza az acélszerkezetek gyártását, a befektetett összeg gyorsan megtérülhet, amit aztán vállalkozása fejlesztésére, vagy egyéb célokra fordíthat.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az acélszerkezet-gyártás iránt, tekintse meg a weboldalunkon megtalálható referenciáinkat, és Ön is láthatja, hogy az általunk kivitelezett épületek korszerűek és kiváló minőségűek! Ha kérdése lenne tevékenységünkkel, illetve az acélszerkezetek gyártásával kapcsolatban, illetve, ha szeretne bennünket megbízni egy feladattal, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink várják hívását!


Csarnokkivitelezés minden igényre!

csarnokkivitelezés

Ha a csarnokkivitelezés kerül szóba, akkor a legtöbben valamilyen iparral, mezőgazdasággal, raktározással, vagy állattartással kapcsolatos tevékenységre asszociálnak, holott a csarnokok igen sokszínűek, és többféle tevékenységre alkalmasak.

Egy csarnok általában nagy méretű, egybefüggő teret jelent, ahol tárolási és gyártási folyamatok zajlanak, ám a csarnokkivitelezés során nem csupán ilyen épületek készülhetnek. Ennek oka az, hogy a csarnokkivitelezésnél használt technológia adott, amit kisebb és nagyobb méretű épületekhez is lehet használni. Így lehetséges, hogy olyan célokra is alkalmasak a csarnokkivitelezési technológiával készült épületek, mint amilyen egy autószerelő műhely, egy garázs, vagy egy kisebb-nagyobb méretű üzlet.

A lehetőségek azonban itt még nem érnek véget! Ugyanezen technológia alkalmazásával szinte bármilyen kereskedelmi tevékenységhez lehetséges olyan épületet kivitelezni, ami minden tekintetben megfelel az elvárásoknak. A csarnokkivitelezés ugyanis nem csak egy fém vázra erősített héjrendszer, hanem komplex módszer egy korszerű épület létrehozására, amely hőszigetelt, minden lehetséges kényelemmel felszerelt, így akár kifejezetten korszerű irodák, sőt, akár lakások is létrehozhatóak a segítségével.

Ez utóbbi különösen furcsának tűnhet, ám valós. Cégünk referenciái között is található egy olyan épület, melyben a szolgáltató terület mellett irodák és egy komplett otthon is helyet kapott. Meglehet, hogy sokan kétkedve fogadják e lakás kényelmét, ám a csarnokkivitelezés lényege maga az acélváz, és ezzel a technológiával lakóházak is készülnek. Az acélvázra helyezett burkolatok és egyéb építési anyagok határozzák meg a beltér otthonosságát, és ha ezek minőségiek, valamint a belsőépítész is jól végzi a dolgát, a lakás korszerű, otthonos, kényelmes és biztonságos lesz. Ráadás, hogy ezeket az épületeket kifejezetten modern szigeteléssel is el lehet látni, így akár a környezet védelme is szem előtt tartható, ha mellettük döntünk!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a csarnokkivitelezés, és kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Acélszerkezet gyártás: mik az előnyei?

Ha olyan épületet keres, amely minden tekintetben megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is, és mind áruelhelyezésre, mind gyártási tevékenység folytatására, mind egyéb tevékenységekhez alkalmas, akkor az acélszerkezet-gyártás által létrehozott épületek egyikére van szüksége. Nem talál ilyet? Van megoldás a problémára!

Az ipar, a mezőgazdaság és a raktározás mind olyan területek, amelyek esetében elengedhetetlen egy olyan épület, amely teljesen biztonságos az illetéktelen behatolás, a természeti és tűzkárok, valamint az egyéb behatások esetében is. A legtöbb vállalkozás bérli az ilyen épületeket, ha pedig mégis rászánják az időt és a pénzt a megfelelő épület kivitelezésére, akkor rengeteget kell várniuk, mire használatba vehetik azt. Az acélszerkezet-gyártás azonban lényegesen előnyösebb, hiszen a felépítése meglepően rövid idő alatt elvégezhető, az ára pedig sokkal alacsonyabb, mint egy hasonló méretű, hagyományos technikákkal készült épületé. Ezen kívül további előny, hogy az acélszerkezet könnyen bővíthető, változtatható, bármikor átszerelhető, nagy teherbírású, ráadásul igen tartós, így hosszú távon képes megbízható megoldást nyújtani. Az acélszerkezet-gyártás minőségben sem okoz csalódást, hiszen a gyorsaság – a korszerű technológiának köszönhetően – nem megy a minőség rovására.

Amennyiben olyan vállalkozást vezet, amelynek minél hamarabb szüksége lenne egy kedvező árú, olcsón fenntartható épületre, használja ki Ön is az acélszerkezet-gyártás előnyeit! Cégünk hosszú évek tapasztalatával végzi az acélszerkezetek gyártását, szerelését, és a generálkivitelezésben is számíthat a segítségünkre. Ha ránk bízza az acélszerkezet-gyártást, gyorsan juthat hozzá a szükséges épülethez, nem kell aggódnia a költségek miatt, és azok gyorsan meg is térülnek.

Ha felkeltettük az érdeklődését az acélszerkezet-gyártás iránt, és igénybe venné szolgáltatásainkat, illetve, ha kérdése lenne tevékenységeinkkel, vagy árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Csarnokkivitelezés: miért érdemes?

Mezőgazdasági, ipari, vagy kereskedelmi tevékenységet folytat, és szeretné fejleszteni vállalkozását? Olyan céget keres, amelyre nyugodtan rábízhatja a csarnokkivitelezést? Érdemes alaposan tájékozódnia, és csakis a legjobbat kérni fel a munkára!

A csarnokok szerkezetük és alapanyaguk okán igen strapabíró és időtálló építmények, ezért nem csoda, ha egyre nagyobb igény van a csarnokkivitelezésre. Egy nagyobb méretű, fedett, ugyanakkor szellős, általában vasszerkezetű épület számos módon szolgálhatja vállalkozása érdekeit, hiszen attól függően, hogy mivel foglalkozik, egy csarnok kivitelezése után gyártásra, illetve tárolásra is használhatja azt.

A csarnokok ugyanis többféle feladatot is elláthatnak, és ez nem korlátozódik valamilyen ipari tevékenységre, hiszen léteznek többek között tornacsarnokok, vásárcsarnokok és pályaudvari csarnokok is. Az időjárás viszontagságainak ellenálló, többnyire acélszerkezetű épületek nagy segítséget nyújtanak az iparban és a mezőgazdaságban is, sőt, bizonyos feltételekkel, illetve némi kompromisszummal akár irodahelyiségek is kialakíthatóak bennük, így tulajdonképpen egész vállalkozását egyetlen épületbe költöztetheti.

csarnokok kivitelezése meglehetősen alacsony költségkeretből is megoldható, amennyiben azt egy hagyományos épület költségeihez hasonlítjuk, hiszen gyorsan felépíthetőek, az anyagköltségük kedvező, és az alapozási, valamint a szállítási költségek is alacsonyak. Az elkészült épület biztonságosan használható akár géptárolásra, akár állattartásra, akár gyártósorok kiépítésére és üzemeltetésére.

Cégünk készséggel áll az Ön rendelkezésére is, amennyiben csarnokkivitelezés a cél. Nem csak gyártással, de generálkivitelezéssel is foglalkozunk, így a teljes folyamatot ránk bízhatja, és mivel hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk, biztos lehet a tökéletes, az igényeinek megfelelő végeredményben. Tekintse meg referenciáinkat, amiből azt is láthatja, mennyire szerteágazóak a csarnokok felhasználási lehetőségei, hiszen az ország minden pontján, különféle tevékenységi körű vállalkozások számára építettünk már csarnokokat!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a csarnokkivitelezés, és szeretne megbízni bennünket egy feladattal, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Csarnokkivitelezés: mikor érdemes ezt választani?

csarnokkivitelezés

csarnokkivitelezés számtalan esetben lehet hasznos, és a legtöbbször sokkal inkább megéri, mint bérelni egy hasonló épületet. Az alábbiakban ezeket összegezzük.

csarnokkivitelezés egyszeri kiadást jelent, hiszen, ha a tulajdonunkban van egy erre alkalmas földterület, akkor csupán a csarnok árát kell kifizetnünk, és a továbbiakban nem kell foglalkoznunk mással, csak a fenntartási költségekkel, ami egy korszerű csarnok esetében meglehetősen alacsony is lehet a használati módtól függően. Ezzel szemben egy bérelt csarnoknál a bérleti díj, illetve a rezsi költsége is ránk hárul, amit ráadásul addig kell fizetnünk, amíg használjuk a csarnokot, míg a csarnokkivitelezés esetében a befektetett összeg viszonylag hamar képes megtérülni.

Csarnokkivitelezésre szükség lehet a mezőgazdaságban, a kereskedelemben és az iparban egyaránt. A mezőgazdaság esetében a termények és gépek tárolásán túl az állatok elhelyezésére is kiváló megoldást jelent egy csarnok, a kereskedelemben pedig raktárként, illetve akár kiskereskedelmi egységként is funkcionálhat - elég csak megnézni egy hipermarketet. Az iparban a gyártási folyamatok számára nyújt fedett területet, de a kész termékek raktározására is kiváló, emellett pedig akár egy komplett irodaház is berendezhető egy csarnokban, csupán a közművekről és a megfelelő szigetelésről kell gondoskodni, hogy mind a négy évszakban használható lehessen.

Bármilyen célra is szeretne használni egy acélszerkezetes épületet, cégünk az Ön rendelkezésére is áll a csarnokkivitelezésben. Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk a különféle acélszerkezetek gyártása és összeszerelése terén, ügyfeleink közül pedig sokan rendszeresen veszik igénybe szolgáltatásainkat. Tekintse meg referenciáinkat, majd válasszon bennünket, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a csarnokkivitelezés iránt, és szeretne megbízni bennünket a feladattal, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Az acélszerkezet kivitelezés időben és minőségben sem okoz csalódást!

acélszerkezet kivitelezés

Az acélszerkezet kivitelezés sokféle problémára megoldást jelent a tárolástól a gyártáson át akár a szolgáltatások tető alá hozásáig. A modern anyagoknak és a korszerű technológiának hála ma már a gyorsaság nem megy a minőség rovására. Ez tökéletesen igaz az acélszerkezet kivitelezésre is.

Az acélszerkezet kivitelezés olyan épületek esetében is nagyon előnyös megoldás, ahol zárt szerkezetre van szükség és olyan építményeknél is érdemes számolni vele, ahol a falakra nincsen szükség. Az így felépített csarnok, tároló, üzem vagy akár lovarda és focipálya is eleget tesz a felé támasztott elvárásoknak.

Azoknak ajánljuk tehát az acélszerkezet kivitelezéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat, akik a gyors, de minőségi megoldásokra szavaznak. Tartós és esztétikus, időjárásálló és korszerű építmény az eredménye a gondos tervezésnek, precíz gyártásnak és a szakavatott kivitelezésnek. Amennyiben érdeklődik a lehetőség iránt, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal és kérjen árajánlatot a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!


Csarnok tervezés és kivitelezés: jó döntés, ha a bérlést maga mögött szeretné hagyni!

csarnok tervezés és kivitelezés

Egy raktárnak, irodának, üzemnek, műhelynek vagy csarnoknak saját épület kell, ahol a napi munkafolyamatok gond nélkül haladhatnak előre, a tárolás megbízható módon történik. A megfelelő épületet sokszor nem olyan könnyű megtalálni, a bérlésért pedig hónapokon, éveken át fizetni kell, ami állandó kiadást jelent a cég számára.

csarnok tervezés és kivitelezés egy olyan megoldás, ami hosszú távon jó döntést jelent. Megfeledkezhet a bérlés költségeiről, ráadásul teljes mértékben az igényeire szabott épületet használhat. Keressen minket bizalommal és rendelje meg a  csarnok tervezést és kivitelezést!

A  csarnok tervezés és kivitelezés olyan feladat, amiben nagy gyakorlattal rendelkezünk és amit kifejezetten magas színvonalon végzünk. Csapatunk és eszközeink is tökéletesen felkészült és alkalmas egy korszerű igények alapján tervezett csarnok megvalósításához. Hosszú távra tervez? Döntsön a saját csarnok mellett!

Lépjen kapcsolatba irodánkkal a megadott elérhetőségek egyikén és kérjen egyedi árajánlatot!

Acélszerkezet gyártás: előnyök és érvek a technológia mellett

A nagy fesztávolságú csarnokszerkezetek kivitelezése egyértelműen az acélszerkezet gyártás segítségével tud megvalósulni. Az acélszerkezet gyártás egy könnyűszerkezetes technológia, ami több előnnyel is jár. Az egyik nyilvánvaló előny a költségek minimalizálása. Ha kicsi a büdzsé, akkor sem kell megalkudni és silányabb minőséget rendelni. Az acélszerkezet összeállítása és a súlya is alacsonyabb költségeket előfeltételez.

Szállítani, rakodni, alapozni és a hulladékot kezelni is olcsóbb, ha acélszerkezettel számol az ember. Gyorsan elkészül és időtálló, csupán arra kell ügyelni, hogy valóban megfelelő alapanyagból készüljön és a szerelés, hegesztés magas színvonalon történjen.

Az acélszerkezet gyártással rövid kivitelezési idő alatt épülhet fel iroda, mezőgazdasági épület, uszoda vagy lovarda is. Ezeknek a tereknek a megvalósítása oszlopok nélkül lehetséges, elegendő helyet biztosítva az épületben zajló tevékenységeknek.

Az acélszerkezet gyártás lehetőségeiről érdeklődjön kollégáinktól, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!


Acélszerkezet tervezés iroda épület kivitelezésére is!

Új irodaépületre van szüksége a cégének? Gondolt már arra, hogy acélszerkezetű épületben intézze a napi feladatokat? Az acélszerkezettel ellátott épületeket érdemes számításba venni, mielőtt kivitelezőt keres az építkezéshez, mert több előnnyel is rendelkeznek.

Az acélszerkezet tervezés lényege, hogy a nagyobb épületekre, a nagy fesztávolságok áthidalására koncentrál. Az acélszerkezetben rejlő lehetőségeknek köszönhetően az így megtervezett iroda méretei és egyedi jellemzői nem jelentenek akadályt. Mivel az alapanyagok könnyebbek, az acélszerkezet tervezésben nincsenek annyira kötött szabályok. Ezzel együtt a költségek is alacsonyabbak lehetnek, mert az alapozás vagy a szállítás is kisebb anyagi ráfordítást követel meg, mint más technológiáknál.

Az acélszerkezet tervezése bővítéseket is elbír, a későbbiekben is lehet az épületet alakítani, köszönhetően az acélszerkezet sokoldalúságának. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!


Acélszerkezet gyártás: a mezőgazdasági épülettel tovább tervezhet!

acélszerkezet gyártás

A mezőgazdasági épületek változatos funkciót töltenek be, lehet bennük például szénát tárolni, raktárnak használni őket, terményeket őrizni bennük vagy tojóházként használni őket. Ezek nagyon változatos feladatok, mégis többnyire egyféle típusú épületekben kerül sor mindegyikre. Az acélszerkezet gyártás mindenféle mezőgazdasági épülethez ideális megoldást tud nyújtani.

Az acélszerkezet gyártásnak köszönhetően egy csarnok, egy tároló ugyanolyan kimagasló minőségben tud elkészülni. A kivitelezés ideje rövidebb, mint egy hagyományos építkezés esetében, és ezzel a határidők betartásának is kedvez ez az építkezési mód. Egy olyan mezőgazdasági épület, ami acélszerkezet gyártással készült, egyaránt alkalmas tárolásra, állatnevelésre vagy a termény feldolgozására. Tartósságát és időtállóságát a korszerű technológiának és a modern alapanyagok felhasználásának köszönheti. Az időjárással szemben ellenállóbb, a rendszeres használatból fakadó amortizációval szemben jobban kitart.

Keressen minket, és az acélszerkezet gyártással készült mezőgazdasági épületek tervezését, kivitelezését bízza ránk, ha minőségi és strapabíró csarnokban szeretne tevékenykedni!


Miért van szükség acélszerkezet tervezésre?

Ha valamilyen acélszerkezetre van szükség egy épülettel kapcsolatban, az emberek többsége máris belevágna az építkezésbe, azonban nem érdemes ilyen elhamarkodott döntést hozni. Ahhoz, hogy a kész épület tartós és biztonságos legyen, mindenképp időt és energiát kell fordítani az acélszerkezet tervezésére.

A körültekintő acélszerkezet tervezésével jelentős időt lehet megspórolni, hiszen nem az építkezésen kell a módosításokkal foglalkozni. Rengeteg kockázati tényező kizárható, és a megrendelők sokkal jobban el tudják képzelni a végeredményt, így tisztában lesznek azzal, hogy mire fognak költeni. Az acélszerkezet tervezésekor pontosan fel lehet mérni, hogy milyen mennyiségben lesz szükség alapanyagokra, ennek köszönhetően anyagilag is kiszámíthatóbbá válik az adott projekt.

Végezzen Ön is alapos munkát, válassza ehhez az acélszerkezet tervezést! Kollégáinktól pontos képet kaphat arról, hogyan fog kinézni a kész épület. Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat ezzel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


A fémszerkezet gyártásban tudásunk legjavát nyújtjuk Önnek is!

Az acélban megbízhatunk, mert erős, időtálló, jól alakítható és időjárásálló alapanyag is egyben. A fémszerkezet gyártás kedvelt anyaga, ami lehet az Ön soron következő, új épületének váza is!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha már van egy kész terve, és még nem döntötte el, hogy kire bízza a megvalósítást! Természetesen abban is tudunk segíteni, hogy megtervezzük, és az utolsó lépésekig kivitelezzük az új épületet.

A fémszerkezet gyártás területén már nagy gyakorlatra tettünk szert, amit a magas szintű szakmai tudásunkkal és folyamatos fejlődéssel alapozunk meg. Minden munkafázisban tudásunk legjavát nyújtjuk, még ha az csupán szakmai tanácsadást jelent is. Tudjuk, hogy egy hosszú távra készülő, jól kihasználható, biztonságos épület a fémszerkezet gyártás területén is precizitást és elhivatottságot igényel.

Ezt nyújtjuk Önnek is, ha minket választ, az acéllal való munkához! A részletekről érdeklődjön honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!


Bérelt raktárépület helyett válassza a csarnok kivitelezést!

csarnok kivitelezésNagyon sok cég bérelt raktárépületben tárolja az árucikkeit, munkagépeit. Elsősorban az anyagiak miatt döntenek a vállalkozók a kiadó raktárak mellett, mert azt gondolják, hogy így jelentős összegeket spórolhatnak meg a cégüknek. Valójában a kiadó raktárak az esetek többségében, hosszú távon nem biztosítják a vállalkozás gazdaságos működését. Hogy pontosan miért is? Ha a cégvezetők összeadják az éves bérleti díjakat, gyakran olyan magas összeg jön ki, hogy ebből akár már egy saját csarnokot is felépíthetnének. Ha Ön is úgy gondolja az eredmények alapján, hogy a saját épülettel jobban járna, keressen minket bizalommal csarnok kivitelezéshez!

A saját csarnok kivitelezésével anyagi előnyökre tehet szert, hiszen az épülettel kapcsolatos munkálatokat csak egyszer kell kifizetnie, utána pedig nem kell plusz költségekkel számolnia. A csarnok kivitelezéskor a legfőbb célunk, hogy könnyen és gazdaságosan fenntartható épületeket biztosítsunk ügyfeleinknek, így megtapasztalhatják a saját raktárépület előnyeit.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné ránk bízni a csarnok kivitelezést, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Hosszú távban gondolkodik? Az acélcsarnok építésben megtalálja a lehetőséget!

A korszerű építési anyagok közé tartozik az acél is, ami sok, jól kihasználható előnnyel rendelkezik a régóta ismert anyagokkal szemben. A fa vagy a tégla nem olyasmi, ami a legtovább bírja az időjárás által produkált fizikai hatásokat. Az acélcsarnok építés egyik pozitívuma, hogy az épület évek, évtizedek múlva is szinte változatlan állapotban áll ott, ahol elkészült.

Az acélcsarnok építést követően minimalizálhatóak azok a költségek, amik egy ilyen épület karbantartását vagy felújítását jelentenék. Az acél nem mállik, nem korhad, nem hagy rajta maradandó nyomokat semmilyen csapadék, hőmérséklet ingadozás, még csak nem is rozsdásodik.

Az acélcsarnok építése kivitelezési idő szempontjából minimális, de a kész csarnok már hosszú távon is megszolgálja az árát és nagyon jól ki lehet használni újabb csarnok kivitelezése vagy a régi felújítása nélkül.

Az acélcsarnok építésről informálódjon kollégáinktól weboldalunkon közzétett elérhetőségeink valamelyikén!


Fémszerkezet gyártását vállaljuk állattartó telepek részére is!

fémszerkezet gyártásEgy állattartó telepen nagyon fontos a megfelelő körülmények biztosítása. Erre nem csak az állatvédelmi szempontok miatt kell odafigyelni, hanem azért is, hogy az itt készülő élelmiszerek, mint például a tej, a sajt vagy akár a tojás és a különböző húsfélék jó minőségűek legyenek. A fémszerkezet gyártása ideális választás, ha állattartó telep kivitelezéséről van szó, mert az így készült építményben minden állatfajnak kialakíthatóak a szükséges körülmények.

A fémszerkezet-gyártást ajánljuk tehenészeteknek, baromfi- és sertés telepeknek, juhokkal és kecskékkel foglalkozó cégeknek, illetve lóistállóknak is. Ezek az épületek nem penészesednek, nem rozsdásodnak, jól szellőznek, könnyen tisztíthatóak, emellett igen masszív, strapabíró szerkezetűek. Ha ránk bízza a fémszerkezet gyártását, hosszú távú megoldásra számíthat, nagy tapasztalatunknak és profi szakembereinknek köszönhetően.

Ha szeretne bővebb tájékoztatást kérni fémszerkezet gyártásával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!


Acélszerkezet tervezés raktárbővítéshez is!

acélszerkezetek tervezés

Egy cégnél kiemelt jelentősége van a raktárnak: profiltól függően itt tárolják a termékeket, illetve a szolgáltatások végrehajtásához szükséges eszközöket, berendezéseket. Ha a vállalkozás kinövi az épületet, akkor érdemes befektetni a raktár bővítésébe, hiszen ez hosszú távon visszahozza majd az árát. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik acélszerkezetek tervezésében, ezért a legjobb, ha ilyen esetben felveszi velünk a kapcsolatot!

Raktárépületekként leggyakrabban a masszív, strapabíró acélszerkezeteket választják, amik megfelelő védelmet nyújtanak minden terméknek és eszköznek. Minden esetben egyedileg, az adott cég céljaihoz és elvárásaihoz, valamint a helyszín adottságaihoz igazodva készülnek el. A méreten kívül természetesen még számtalan szempontot kell figyelembe venni, ezért fontos, hogy az acélszerkezet tervezését tapasztalt cégre bízzuk.

Ha kérdése van az acélszerkezetek tervezésével kapcsolatban, keressen fel minket! Kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről.


Ipari csarnok kivitelezése: gyors munkavégzés, minőségi végeredmény!

ipari csarnok kivitelezésHa egy vállalkozásnak új ipari csarnokra van szüksége, természetes, hogy a cégtulajdonosoknak fontos, hogy az épületet minél hamarabb kivitelezzék, ugyanakkor az is elvárás, hogy a végeredmény megbízható és minőségi legyen. Ha Önnek is hasonlóak a feltételei, bízza ránk az ipari csarnok kivitelezését!

Az ipari csarnok kivitelezésekor a legfőbb célunk, hogy alkalmazkodjunk az ügyfelek elvárásaihoz, ezért, ha bennünket választ, garantáljuk, hogy nem fog csalódni, hiszen a gyorsaság nem megy a végeredmény rovására. Szakembereink tudásának és maximalizmusának köszönhetően rövid időn belül birtokba veheti az új ipari csarnokot, ami hosszú éveken át fogja kiszolgálni a vállalkozását. Épületeink időtállóak és tartósak, hasznosíthatóak géptároláshoz, raktározáshoz, vagy új telephelyként is. Csakis az igényei szabnak határt a csarnokok felhasználásának!

Ha kérdései lennének, vagy szeretné elkezdeni az ipari csarnok kiviteleztetését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Mezőgazdasági csarnokok kivitelezése során is az igényekre szabjuk munkánkat!

mezőgazdasági csarnokok kivitelezéseA mezőgazdasági csarnokok kivitelezése során fontos az átgondolt, következetes munka. Ha egyetért, akkor a tervezést és az építést is egyetlen megbízható cégre érdemes bíznia. Mi tapasztalt szakemberekkel és ellenálló acél elemekkel állunk a rendelkezésére!

A mezőgazdasági csarnokok kivitelezése során az agrárszektor minden tevékenységét figyelembe vesszük, az állattartástól kezdve a terménytároláson át egészen a feldolgozó technológiákig.

Tudjuk, hogy a tartós, erős szerkezeten túl rengeteg más speciális igény is felmerül egy ilyen építmény esetén. Egy baromfitelep például igényli az állandó hőmérsékletet és a friss, keringetett levegőt, csakúgy mint az automata etető- és itatórendszert. Egy gabonatároló esetében is szükségesek az egyedi megoldások, például a páramegkötő bevonatok és a speciális szigetelések.

A nagy, felhasználható terek és a praktikus, gyors munkát lehetővé tevő kialakítás szignifikáns gazdasági hasznot képes eredményezni vállalkozása számára. Ha szeretné, hogy a mezőgazdasági csarnokok kivitelezése hatékony legyen, várjuk megkeresését az elérhetőségeink egyikén!


Nem találja a megfelelő raktárépületet? Válassza a csarnokkivitelezést!

csarnokkivitelezésNagyon sok vállalkozás az évek során kinövi a saját telephelyét vagy raktárépületét, köszönhetően a cégen belüli folyamatosan fejlesztéseknek, emiatt pedig a tulajdonosoknak úgy épület után kell nézniük. Ilyenkor a cégvezetők legfőbb célja, hogy olyan épületet találjanak, ami megfelelő mérettel bír, így például a kibővült termékkínálat vagy eszközpark számára elegendő tér állhat rendelkezésre. Ha Ön is éppen hasonló helyzetben van, azonban nem talál olyan épületet, ami eleget tenne elképzeléseinek, válassza a csarnokkivitelezést!

A csarnokkivitelezés a legegyszerűbb és legkedvezőbb megoldás arra, hogy az igényeknek megfelelő raktárra tegyen szert vállalkozása. A szolgáltatás keretein belül nemcsak az ideális méretű épület kerülhet birtokába, hanem egy olyan korszerű technológiával épült, minőségi alapanyagokból összeállított csarnok tulajdonosává válhat, ami hosszú éveken át ki fogja szolgálni vállalkozását.

Ha felkeltettük érdeklődését és használt ingatlan vásárlás vagy bérlés helyett inkább a csarnokkivitelezést választaná, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Bővül, fejlődik vállalkozása? Profi csarnok kivitelezés!

Bővül, fejlődik vállalkozása? Profi csarnok kivitelezés!Manapság egyre több nagyobb vállalkozás él a csarnok kivitelezés lehetőségével, ugyanis ezek a létesítmények számos előnnyel rendelkeznek, ráadásul pár hónap alatt fel is építhetők. Ha vállalkozása rohamosan fejlődik és tovább szeretne terjeszkedni, tágas és masszív raktárépületet szeretne fenntartani, keressen minket bizalommal csarnok kivitelezésért!

A csarnok építés terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, munkavégzésünk során a maximalizmusra törekszünk, ezért csakis minőségi alapanyagokkal és korszerű technológiát alkalmazva dolgozunk. Ahhoz, hogy rövid idő alatt kivitelezhessük a csarnokot, részletes terveket készítünk mind az épületről, mind a munkafázisokról, melyekről folyamatosan tájékoztatjuk a megrendelőt, így semmilyen váratlan kiadás és kellemetlen meglepetés nem érheti.

Ha már megtalálta azt a területet, ami megfelel igényeinek a csarnok kivitelezéséhez, keressen minket elérhetőségeinken! A terepszemle után részletes árajánlatot küldünk Önnek, és ha elfogadja, rövidesen elkezdjük a munkálatokat!


Miért döntsön acélszerkezet gyártás szolgáltatásunk mellett?

Miért döntsön acélszerkezet gyártás szolgáltatásunk mellett?Nagyobb csarnokok építése során elengedhetetlen alkotóelemeknek számítanak az acélszerkezetek, ugyanis ezek biztosítják a létesítmények masszivitását, strapabíróságát. Ahhoz, hogy ezt a funkciót betöltsék az elemek, szakértőkre kell bízni az acélszerkezetek gyártását!

Ha minket választ az acélszerkezetek gyártásához, garantáljuk, hogy nem fog csalódni sem a szolgáltatás, sem az elemek minőségében. Mivel tapasztalt szakemberekként tisztában vagyunk azzal, hogy az acélszerkezetek mennyire fontos szerepet töltenek be egy épületben, csakis megbízható, korróziómentes alapanyagokból dolgozunk, így ügyfeleink mindenképp hosszú távú befektetésként tekinthetnek acélszerkezet gyártás szolgáltatásunkra.

A gyártás során természetesen az Ön igényei lesznek előtérbe helyezve, azonban mielőtt megvalósításra kerülnének az elemek, kollégáink átnézik a terveket, csakis ezután történik meg a tényleges gyártás, így válnak minden szempontból tökéletessé a szerkezetek. Forduljon hozzánk bizalommal acélszerkezet gyártásért!


Csarnok építésre van szükség? Bízza profikra!

Csarnok építésre van szükség? Bízza profikra!Sok helyen úgy alakítják ki a termelésre, gyártásra szánt épületet, hogy abban helyet kap egyszerre a gyártórész, valamint a raktár is. Ez nagyon előnyös kialakítás, és ahol megtehetik, érdemes ebben gondolkodni, hiszen sok problémától megkímélhetjük magunkat. Amennyiben Ön is így szeretné üzemét, gyárát, műhelyét kialakítani, keressen meg minket bizalommal Segítünk abban, hogy olyan legyen az épület amilyennek megálmodta.

Csarnok építésre van szüksége? Fontolja meg, hogy a bérléssel szemben nem előnyösebb-e egy olyan épület kivitelezése, ami teljesen az igényeihez igazodik, már a tervezésénél! Mi ezzel kapcsolatosan nyújtunk megrendelőinknek minőségi szolgáltatásokat: csarnok építést vállalunk a tervezéstől a kulcs átadásáig.

Ön felveszi velünk a kapcsolatot, megosztja velünk azt, hogy mire van szüksége, csapatunk pedig azonnal megkezdi a projekt kivitelezését. Az általunk épített csarnokokban akkora területen és olyan elrendezésben jut hely a műhelynek és a raktárnak, ahogyan Ön szeretné. Az időtálló, szívós acélszerkezet alatt ideális helyszínt alakíthat ki minden munkafolyamatnak!

Megadott elérhetőségeinken kérhet árajánlatot!


Csarnoképítés: Az ideális mezőgazdasági épület acélszerkezetből készül!

Csarnoképítés: Az ideális mezőgazdasági épület acélszerkezetből készül!Dinamikus, hozzáértő csapatra van szüksége csarnoképítéshez? Cégünk acélszerkezetek gyártásával foglalkozik, ezen belül pedig csarnokok kivitelezésével is. Csapatunk magasan képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberekből áll, akik minden megbízást teljes erőbedobással valósítanak meg.

Acélszerkezetekből sok minden épülhet, többek között tehénfarmon szükséges tejcsarnok is. Egy új épület kivitelezése hosszú időt vesz igénybe, ami hátráltathatja az addig megszokott ütemben folyó munkát. Az acélszerkezetek alkalmazásával azonban nagyon gyorsan megvalósítható a csarnoképítés, ráadásul kedvező áron kivitelezhető. Tejcsarnok esetében is ideális megoldás, mert igazán ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, erős, időtálló szerkezet, amiből olyan csarnok építhető, amilyenre szükség van.

Forduljon hozzánk bizalommal, és segítünk az Ön elképzeléseit is maximálisa megvalósítani, ha új mezőgazdasági épületről van szó! Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot csarnoképítésre!


Mire kell figyelni a fémszerkezetek kivitelezésekor?

Mire kell figyelni a fémszerkezetek kivitelezésekor?Ahhoz, hogy egy hatalmas raktár vagy csarnok éveken keresztül masszív és strapabíró legyen, elengedhetetlenek a különböző fémszerkezetek, azonban ezen elemek gyártásakor jó pár befolyásoló tényezőre oda kell figyelni, mivel csakis így tudják biztosítani az épületek megfelelő szerkezetét.

A fémszerkezetek gyártásakor az első és legfontosabb az alapanyag kiválasztása, ugyanis a silány minőségű fémből készült elemek rendkívül hamar feladják a harcot a különböző külső tényezőkkel szemben, vagyis a szóban forgó épület nem válik biztonságossá, így súlyos balesetek is bekövetkezhetnek. Azt sem szabad a véletlenre bízni, hogy a fémszerkezetek milyen technológiával kerülnek legyártásra. Ilyenkor a szakemberek a legkorszerűbb technikát alkalmazzák és gondos, precíz munkával állítják elő a csarnokokhoz szükséges elemeket.

Amennyiben színvonalas fémszerkezetekre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg speciális igényeit szakértőinkkel!


Miért van szükség géptárolóra?

Miért van szükség géptárolóra?Vitathatatlan, hogy a különböző munkaeszközök és nagyobb gépek csakis akkor tudják megőrizni hibátlan műszaki állapotukat hosszú éveken át, ha megfelelő környezetben tárolják azokat a szakemberek. A robosztusabb munkagépek tárolásához pedig nagy és gyakran speciális adottságokkal rendelkező géptárolóra van szükség.

A géptárolók, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, a különböző méretű munkagépek megfelelő tárolásáról gondoskodnak, így sem az időjárási tényezők, sem egyéb, külső fizikai hatások nem tehetnek kárt a gépekben. Ezáltal hosszú távú megoldásként tekinthet a géptárolókra, ráadásul a berendezések javíttatásával is csak ritkán kell így foglalkoznia.

A géptárolók rugalmasan alakíthatóak, így olyan helyiségre tehet szert, amilyenre valójában szükség van az adott szakterületen jellemző gépek számának, méreteinek megfelelően.

Tapasztalja meg Ön is a géptárolók előnyeit, valósítsa meg velünk elképzeléseit, ehhez pedig bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!


A csarnok kivitelezés nem csak a mezőgazdaság területén lehet jó ötlet!

A sportpályák többnyire szabad ég alatt található területek, amik nem rendelkeznek fedett résszel, mivel a sportcsarnokok építése igen költséges beruházás. De enélkül is létre lehet hozni fedett sportpályákat, például csarnok kivitelezéssel!

Az acélszerkezetes csarnokok számos előnnyel rendelkeznek egy hagyományos sportcsarnokhoz képest; az egyik ilyen az alacsonyabb költség, hiszen az épület tulajdonképpen egy acélszerkezet. Egy acélszerkezetű csarnok kivitelezése gazdaságos és költséghatékony beruházás, ami ráadásul sokkal rövidebb időt is vesz igénybe. Az acélszerkezetes csarnokok elemeit már előre elkészítjük modern technológiával felszerelt gyártóüzemünkben, így azokat elég a helyszínen összeszerelni. Az új, fedett sportpálya ennek köszönhetően akár egy nap alatt is elkészülhet! Ugye meggyőzően hangzik?

Keressen fel minket megadott elérhetőségeinken, és rendeljen tőlünk csarnok kivitelezést! Nem csak mezőgazdasági épületek, illetve raktárak, de sportpályák esetén is kifizetődő megoldás egy acélszerkezetes csarnok!


Az acélszerkezet és az időjárás

A mezőgazdaság területén szükség van olyan strapabíró és sokoldalú épületekre, amelyekre hosszú távon lehet számítani. Szerencsére ma már van miből választani, mert a fejlődő technológia lehetővé teszi, hogy modern alapanyagokat és korszerű épületeket kivitelezzenek.

Raktár, tojóház, szénatároló, műhely vagy istálló? Ezek régebben fából, téglából és egyéb alapanyagokból készültek, amiken nyomot hagyott az időjárás. Az acélszerkezetű épületek ezekhez képest jóval sokoldalúbbak, és a megfelelő eljárások által tartósabbak is.

Szeretne olyan mezőgazdasági épületeket használni, amik igazán időtállóak, sokoldalúak és rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkeznek? Keressen minket bizalommal, és válassza az acélszerkezetes csarnokokat! Gyorsan elkészülnek, költséghatékonyak és nem árt nekik a napfény, az eső, a sár, vagy a jégeső sem; masszív, erős anyaguknak köszönhetően nem fog ki rajtuk az időjárás.

Amennyiben érdekli ajánlatunk, csak vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot acélszerkezetes csarnokra!


Acélszerkezet gyártás rövid határidővel, modern szolgáltatás keretein belül!

Acélszerkezet gyártás rövid határidővel, modern szolgáltatás keretein belül! Ahhoz, hogy bármilyen épület rövid határidővel megvalósuljon, szükséges, hogy a munkálatokban résztvevő üzleti partnerek, alapanyagot biztosító cégek is alkalmazkodjanak a határozott és gyors tempóhoz. Ha Önnek acélszerkezetekre van szüksége bármilyen létesítményhez rövid határidővel, nem kell tovább kutatnia ezért, hiszen jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy nélkülözhetetlen épületelemekről van szó, acélszerkezet gyártás szolgáltatásunk rendkívül rugalmas és gyors, ennek köszönhetően az építkezéssel járó munkálatok zavartalan ütemben folytatódhatnak anélkül, hogy alapanyagra kellene várniuk az építkezésen dolgozó szakembereknek.

Természetesen nemcsak az évek tapasztalatainak köszönhető a rövid határidő, hanem modern eszközeiknek is, így, ha minket választ, megtapasztalhatja, hogy milyen a 21. században az acélszerkezet gyártás.

Acélszerkezet gyártás kapcsán felmerülő kérdéseivel és igényeivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Milyen tényezőkre kell figyelni fémszerkezet gyártás során?

Milyen tényezőkre kell figyelni fémszerkezet gyártás során?A fémszerkezetek rendkívül fontos szerepet töltenek be a különböző épülettípusok esetében, ezért gyártásukat nem lehet a véletlenre bízni. A kérdés az, hogy mely tényezők befolyásolják igazán a fémszerkezet gyártás végeredményét?

A fémszerkezet gyártás sikerét elsősorban a felhasznált alapanyag befolyásolja. Értelemszerűen, ha edzett és strapabíró alapanyagból kerül legyártásra az elem, a végeredmény is ellenálló lesz, olyan szerkezet, amire hosszú távon lehet számítani. Természetesen az alapanyag mellett számít az alkalmazott technológia is a fémszerkezet gyártás esetében. Mivel az ügyfelek gyakran speciális és összetett elképzeléseket szeretnének megvalósítani, ehhez szükséges alkalmazkodni, ezt pedig csakis modern és megbízható gépekkel, eszközparkkal lehet megvalósítani.

Ha további kérdése lenne a fémszerkezet gyártással kapcsolatban, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!


Mire kell ügyelni csarnok építés esetében?

Mire kell ügyelni csarnok építés esetében?

Mostanság egyre több csarnoképülettel lehet találkozni, nem véletlenül, hiszen ezen létesítmények rendkívül praktikusak a biztonságos tárolás szempontjából, bizonyos esetekben pedig segítséget nyújtanak a szakembereknek a szerelési és gyártási munkálatokhoz. Ahhoz, hogy egy ilyen épülettípust rendeltetésszerűen és biztonságosan lehessen alkalmazni hosszú éveken át, a csarnokok megépítése során bizonyos tényezőkre igencsak nagy hangsúlyt kell fektetni.

A csarnok építése során a legfontosabb tényező az alapanyag minősége. Értelemszerűen csakis magas színvonalat képviselő, korróziómentességgel ellátott alapanyagot érdemes felhasználni a munkálatok során, ugyanis csak így lehet biztonságos és ellenálló épületszerkezetet megalkotni. Ellenkező esetben a csarnok építése után számolni kell a javítási munkálatokkal, ami nemcsak anyagilag lehet megterhelő, hanem idő- és energiaigényes folyamat is.

Nálunk csakis minőségi alapanyagokat találhat a csarnok építéshez! Ha a szerkezetekről további információkat szeretne megtudni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!


Biztonságos és tartós fémszerkezetre van szüksége? Jó helyen jár!

Biztonságos és tartós fémszerkezetre van szüksége? Jó helyen jár! Legyen szó bármilyen építkezésről, a munkálatok során elengedhetetlenek a fémszerkezetek, amelyek a különböző épülettípusok tartósságáért és minőségéért felelnek. Mivel ilyen fontos szerepet töltenek be, csakis megbízható helyről szabad beszerezni az elemeket. Ha Ön még nem talált ilyen vállalkozást, van egy jó hírünk, ugyanis nálunk csakis magas színvonalat képviselő fémszerkezeteket találhat!

Nemcsak a válogatott alapanyagok biztosítására törekszünk a fémszerkezetek kapcsán, hanem arra is, hogy szakembereink korszerű technológiával állítsák elő a szükséges elemeket, így, ha minket választ, garantáljuk, hogy nem fog csalódni termékeinkben.

A fémszerkezetek gyártásakor a legapróbb részletekre is kiemelt figyelmet fordítanak munkatársaink, hiszen tudjuk, hogy a gondosan kidolgozott részletek képesek tökéletes egységet alkotni! Ha szeretné megtapasztalni Ön is fémszerkezeteink magas színvonalát, keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!


Sokoldalú géptároló? Bízza ránk!

A mezőgazdaságban ma már szinte minden gépesített. A szántástól a vetésen át a betakarításig, az állatokkal való feladatokig mindenre van egy megbízható, modern gép, amit be lehet vetni. Ám a gépeket nemcsak használják, de tárolni is kell őket valahol. A géptárolók kialakításakor is érdemes a modern igényeknek megfelelő épületeket emelni, és a régi, elavult tárolókat korszerű csarnokokra cserélni.

Az acélszerkezetes épületek több szempontból is kiválóan alkalmasak géptárolónak. Nem kell a régi géptárolókhoz igazodni, hanem a már meglévő géppark igényeihez lehet egy új csarnokot terveztetni. Éljen a lehetőséggel és használjon olyan géptárolókat, amiket a mai kor igényeire szabtak, és amik az Ön egyedi elvárásainak is megfelelnek.

Keressen minket, és bízza cégünkre az új géptároló csarnok kivitelezését! Mindent megteszünk azért, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedett lehessen és az új géptárolót éveken át ki tudja használni.

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és akár ajánlatot is kérhet géptároló kivitelezésre!


Csarnok kivitelezés az igényeknek megfelelően

Az ipari, mezőgazdasági területen gyakran van szükség nagyobb tárolók használatára. A különféle munkafolyamatok során előfordul, hogy megfelelő méretű, zárt helyre van szükség, ahol biztonságosan lebonyolítható a gyártás, előkészítés vagy pusztán a tárolás. Erre a feladatra alkalmasak a csarnokok.

Forduljon hozzánk bizalommal csarnok kivitelezéssel kapcsolatban! Megbízható szakember gárdánk nagy rutinnal rendelkezik a csarnokok tervezése és kivitelezése terén. Nemcsak kiváló szakemberek, de korszerű eszközök és modern technológia segítségével is megtámogatjuk a gyártási folyamatokat. A csarnok kivitelezést komolyan vesszük és a modern, speciális igényekhez mérten arra is ügyelünk, hogy a kész épület ne csak strapabíró legyen, de gazdaságos, energiatakarékos is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne minket megbízni csarnok kivitelezéssel, csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink valamelyikén, és ajánlatot kér tőlünk!


Mitől függ az acélszerkezet tartóssága?

Mitől függ az acélszerkezet tartóssága? Nincs olyan építkezés, ahol ne lenne szükség acélszerkezetekre, azonban ahhoz, hogy betölthessék rendeltetésszerű szerepüket és valóban masszívak legyenek, fontos, hogy az előállításukkor kiemelt figyelmet fordítsanak bizonyos tényezőkre, mert ez nagyban befolyásolja az időtállóságukat és a használhatóságukat.

Értelemszerűen az alapanyag az, ami nagyban meghatározza az acélszerkezetek időtállóságát, ezért csakis kiváló minőségű acélt szabad felhasználni, amit a gyártás végén megfelelő felületkezeléssel is el kell látni; így időtálló és biztonságos lesz. Természetesen az alapanyagon kívül az acélszerkezetek kivitelezése is meghatározza a végeredményt. Szerencsére manapság e téren kedvező változások mentek végbe, így olyan korszerű technológiák állnak rendelkezésre, amelyek biztosítják az acélszerkezetek időtállóságát.

Ha Önnek is színvonalas alapanyagú, korszerű acélszerkezetekre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


Egy csarnoképület valóban értékes és praktikus ingatlan!

Egy csarnoképület valóban értékes és praktikus ingatlan! Manapság egyre több csarnoképület épül, ami nem véletlen, ugyanis a vállalkozók többsége kezdi felismerni az előnyeiket. Ha Ön még nem tapasztalta meg a csarnoképületek pozitívumait, vegye igénybe ezzel kapcsolatos szolgáltatásainkat, és biztosan nem fog csalódni!

Egy csarnoképület előnye elsősorban a sokoldalúságában mutatkozik meg. Ezek az épületek bármire használhatóak, a szerelőműhelyek kialakításától kezdve a megfelelő raktárakig. Az ilyen épületek természetesen nem csak saját célra használhatóak, hanem bérbe is adhatóak, így a csarnoképületekre úgy is tekinthet, mint biztos bevételi forrásra. Jelentős anyagi haszonra is szert tehet, ha befektet a megépíttetésükbe, később pedig nagyobb összegre is számíthat, amikor eladja a csarnoképületet!

Bízza ránk a csarnoképület kivitelezését, és ha kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! A rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást garantáljuk!


Gabonatárolóval kapcsolatban is számíthat ránk!

Gabonatárolóval kapcsolatban is számíthat ránk! Aki különféle gabonák termesztésével foglalkozik, tudja, hogy tárolásuk mindenképp speciális, erre a célra kialakított helyet kíván. Sajnos, ha nem megfelelő körülményeket biztosítunk a terményeknek, könnyen odaveszhet az egész addigi munkánk. Cégünk vállalja olyan gabonatárolók építését, amelyek minden elvárásnak eleget tesznek.

A gabonatároló tervezésénél fontos szempont a megfelelő szellőzés, ugyanis a párás, meleg környezetben a gabona nagyon könnyen megpenészedik, és eladhatatlanná, fogyaszthatatlanná válik. Kiemelt figyelmet kell fordítani a stabil szerkezetre is, amely ellenáll a szélsőséges időjárásnak is, valamint a megfelelő méret sem elhanyagolható. A cégünk által gyártott gabonatárolók minden kritériumnak megfelelnek, kiváló védelmet biztosítanak akár árpának, akár búzának, vagy másfajta gabonának.

Bővebb tájékoztatásért keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére kérdései megválaszolásában!


Géptároló építőipari cégek számára

Géptároló építőipari cégek számára Egy építőiparral foglalkozó vállalkozásnak számtalan gépre van szüksége: a markolók, daruk, betonkeverők nélkülözhetetlenek a munkákhoz. Fontos, hogy a cég rendelkezésére álljon egy olyan géptároló, ahol biztonságosan, megfelelő körülmények között tárolhatóak a berendezések, amikor éppen nincsenek használatban egy építkezésen.

Az építőipari gépek többsége nagyméretű és igen nagy súllyal rendelkezik, ezért a géptárolónak mindenképpen egy erős szerkezetű, strapabíró épületnek kell lennie. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az acélszerkezet gyártás terén, csarnoképületeinket bátran ajánljuk erre a célra. Gondoskodunk arról, hogy ne csak az időjárás ne okozhasson kárt gépeiben, hanem illetéktelen behatolók ellen is védettek legyenek, hiszen nagy értékük miatt sajnos könnyen célponttá válhatnak.

Szeretne többet megtudni géptárolóinkról? Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, és kérje bátran részletes tájékoztatónkat, valamint árajánlatunkat!


Milyen előnyökkel jár egy acélszerkezetes mezőgazdasági épület?

 

Milyen előnyökkel jár egy acélszerkezetes mezőgazdasági épület? Egy jól működő mezőgazdasági vállalkozásban elengedhetetlenek azok az épületek, amelyekben a különböző munkagépek, a learatott termés és az egyéb, a gazdasághoz tartozó eszközök, berendezések biztonságban tárolhatóak. E téren különböző megoldások állnak a gazdák rendelkezésére az épületek kialakítását illetően, azonban mind közül az acélszerkezetes mezőgazdasági épületek kerülnek ki győztesként, ami nem véletlen, ugyanis számos előnyt tartogatnak.

Az acélszerkezetes mezőgazdasági épületek legnagyobb előnye, hogy az ügyfelek kifejezetten a saját igényeiknek megfelelően alakíttathatják ki őket. Ez azt jelenti, hogy számos kivitelezési lehetőség áll rendelkezésre, az oldalt nyitott épületektől kezdve egészen a teljesen zárt tárolókig bármi megvalósítható. Termények tárolásához a szakemberek inkább az utóbbi lehetőséget szokták ajánlani, a munkagépek és egyéb berendezések tárolásához pedig az ügyfél akár választhatja az oldalt nyitott megoldást is.

Köztudott, hogy a viharok hatalmas pusztítást képesek véghezvinni, az acélszerkezetes mezőgazdasági épületek pedig kiválóan ellenállnak a legvadabb viharoknak és esőzéseknek is, így a gazdák akkor is biztonságban tudhatják a tulajdonukat, amikor nem tartózkodnak a közelükben.

Az acélszerkezetes mezőgazdasági épületeket viszonylag gyorsan és könnyen fel lehet építeni, azonban ahhoz, hogy valóban masszív és strapabíró legyen a kész építmény, kiemelt figyelmet kell fordítani a munkálatokra és a felhasznált alapanyagok kiválasztására. Ezen tényezőket csakis szakemberek képesek átlátni; a végeredmény így egy időtálló, értékes épület lesz, amiben öröm dolgozni és megélni a mezőgazdasági vállalkozás szakmai sikereit.

Tapasztalja meg Ön is az acélszerkezetes mezőgazdasági épületek előnyeit, a megvalósításukhoz válasszon bennünket! Ha kérdése lenne az építéssel, vagy a megrendeléssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!


A generál kivitelezés előnyeiről röviden

 

A generál kivitelezés előnyeiről röviden

Legyen szó egy felújításról vagy építkezésről, az emberek gyakran aggódva vágnak bele, ugyanis mostanság szinte minden arról szól, hogy az országban alig lehet találni olyan szakembereket, akik a munkálatokat színvonalas szolgáltatás keretein belül, rövid határidő alatt biztosítják. Előfordulhat, hogy egyes specialistákra akár hónapokat kell várni egy-egy munkafolyamathoz, ez pedig jelentős mértékben kitolhatja az építkezés befejezését, arról nem beszélve, hogy ez a várakozás egy megrendelő számára igazán embert próbáló helyzetet teremt. Szerencsére, ha minket választ, nem kell ilyen kellemetlen szituációkkal kompromisszumot kötni, ugyanis a generál kivitelezés megoldás ezekre a problémákra.

A generál kivitelezés során az ezzel foglalkozó vállalkozó megtervezi és koordinálja az elvégzendő feladatokat. A megrendelőnek valóban nincs más feladata, mint átnézni, véleményezni az elvégzett munkákat, az egyes munkafázisok befejezésekor, mindeközben pedig megnyugodhat, hogy az építkezés a megfelelő ütemben halad. A generál kivitelezésnek köszönhetően időt és energiát lehet megtakarítani, hiszen nem megy el azzal az idő, hogy a megrendelő szakemberek után kutasson, ráadásul annak sem áll fenn a veszélye, hogy a kapkodás következtében olyan szakember kerüljön kiválasztásra, aki valójában silány munkát végez.

Mivel tisztában vagyunk a manapság uralkodó előnytelen helyzettel az építőiparban, fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásaink között elérhető legyen a generál kivitelezés, ugyanis ez egy vállalkozásról sok mindent elárulhat. Szolgáltatásunk modern, magas színvonalat képvisel és rugalmasak vagyunk, továbbá minden az ügyfelekért van. Garantáljuk, hogy elégedett lesz munkánkkal és nem kell feleslegesen várakoznia! Velünk időt és energiát spórolhat, ráadásul a végeredmény hibátlan lesz, így többé nem támadnak negatív gondolatai egy-egy építkezés kapcsán. Generál kivitelezés igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Partnereink

Rólunk

Updated on 2020-10-27T08:42:04+00:00, by support support.