ELKEZDŐDÖTT AZ ACÉLSZERKEZET-TECHNIKA KFT. ÜZLETI INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉSE NAGYTARCSÁN

Az Acélszerkezet-Technika Kft. az Európai Unió forrásából 210.134.181 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program VEKOP-1.2.2-15 kódszámú „Az üzleti infrastruktúra fejlesztésének támogatása Pest megyében” című konstrukció keretén belül, mely során egy új épület építése valósul meg, amely megfelelő helyet és környezetet fog biztosítani a betelepülő vállalkozásoknak.

Nagytarcsa Község Önkormányzatának több stratégiájában is rögzítésre került törekvése a helyi vállalkozásbarát környezet és szolgáltatások kialakítására stratégiai cél, melyhez számos eredményes akció, projekt és együttműködés kapcsolódott az elmúlt években.
Ezen tevékenység támogatására tervezte meg az Acélszerkezet-Technika Kft. jelen fejlesztését, melynek elsődleges célja, hogy a projekt keretében létrehozandó szolgáltatások és kapacitások hosszútávon szolgálják a város érdekeit, teret engedve a megfelelő ipari környezet kialakításának és célja szerinti hasznosításának.
A fejlesztett iparterület piacának jó és pontos szegmentálása a centrum sikerességének záloga. Maga a központ akkor tud eredményessé válni, ha a megfelelő potenciális betelepülőket célozza meg. Ezek a vállalkozások elsősorban gép-, jármű-, környezet- és elektronikai iparban tevékenykednek, illetve a célcsoportba tartozik minden olyan beszállító, akinek a tevékenysége igazodik a közelben lévő szereplők igényeihez. Emellett a kiegészítő szolgáltatást nyújtó vállalkozások (könyvelő iroda, tanácsadó cégek, mérnöki irodák) is potenciális bérlők lehetnek.

Pályázat – VEKOP-1.2.2-15-2016-00016

Updated on 2020-07-29T14:42:04+00:00, by support support.